Locatia:
Bucuresti, Sect. 4, Calea Serban Voda, Nr. 258 (Cutitul de Argint)
Luni - Vineri / Sambata
9:00 - 19:00 / 9:00 - 14:00
Telefon:
+40765878187

Cel mai bun prieten al omului!

Cel mai bun prieten al omului!
 • By admin
 • 0

 • Ziua Internationala A Cainilor

  Pentru că săptămâna aceasta, pe 26 august, am sărbătorit Ziua Internațională a Cățeilor, acest articol este despre ei, despre dragostea, bucuria și loialitatea pe care ne-o oferă necondiționat!

  Nimic nu ne poate câștiga inima mai repede și nu degeaba câinii sunt numiți cei mai buni prieteni ai omului. Câinii au o frumusețe rară, atât exterioară cât și interioară, o capacitate de a iubi și un spirit care se conectează cu oamenii într-un mod inedit și copleșitor.

  În spiritul acestei sărbători, am cules pentru voi 10 #facts despre căței, pe care credem că nu le știai!

  1. Există peste 400 de milioane de câini în întreaga lume.
  2. Federația Chinologică Internațională (FCI) deține cel mai mare registru de rase de câini, care este acceptat la nivel internațional. Această federație recunoaște 339 de rase de câini ce sunt împărțite în zece grupe. Cele zece grupuri sunt: câinii de vânătoare; mastifi; ogari; terrieri; câini de apă; dachshunds; spitz; scenthounds; rase conexe; câini de companie.
  3. Nasul câinelui este unic la fel ca amprentele de la degetele oamenilor.
  4. Mirosul cațeilor este de 10.000 de ori mai puternic decât cel al oamenilor.
  5. Cățeii nu au capacitatea de a vedea culoarea roșie, în schimb ei văd în nuanțe alb-negru, albastru și galben. Cel mai bun prieten al omului
  6. Și câinii suferă din cauza căldurii dar, spre deosebire de oameni (ce pot transpira cam peste tot), transpirația iese doar prin pernuțele de la lăbuțe, pentru că doar acolo se găsesc glandele lor sudoripare.
  7. O mare parte sunt la fel de inteligenți ca un copil de 2 ani. Există un motiv pentru care copiii și câinii se înțeleg atât de bine: vorbesc aceeași limbă. 🙂 Sau, cel puțin, înțeleg aproape același număr de cuvinte și gesturi – aproximativ 200!
  8. Câinii au noțiunea timpului – astfel că le este dor de stăpân atunci acesta este plecat. Dacă crezi că prietenul tău blănos știe când este timpul pentru cină sau pentru plimbare, nu te înșeli deloc! Câinii învață obiceiurile noastre și, de asemenea, simt trecerea timpului.
  9. Câinele tău își poate da seama de starea ta de spirit! Datorită mirosului lor foarte bine dezvoltat, aceștia își pot percepe cum te simți – spre exemplu își pot da seama din mirosul transpirației atunci când ești nervos sau speriat. De asemenea aceștia pot detecta anumite boli sau dacă stăpâna lor este însărcinată.
  10. Câinii par uneori să zambească – la fel ca oamenii – cu gura deschisă și rânjind. Acest lucru indică o stare relaxată a animăluțului tău.

  Apreciază dragostea și valoarea pe care câinii o aduc vieții noastre cotidiene! Arată-i întotdeauna afecțiune, iubire, ieși la plimbare cu el și fă-ți întotdeauna timp pentru a vă juca! Iubește-l cu aceeași putere cu care el te iubește pe tine!

  Vrem să aflăm povești frumoase! Așteptăm poze cu voi și vrem să știm cum s-a înfiripat prietenia adevărată între tine și cățelul tău!

  Distribuie:

  Email

  Add a Comment

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *