Cum comand?

PremiumVet.ro (PremiumVet Concept SRL)  iti ofera posibilitatea sa achizitionezi serviciile de care ai nevoie fie prin comanda telefonica, fie prin completarea formularului de comanda online sau direct din sediul nostru, de pe strada Calea Serban Voda Nr. 258B, Sector 4, Bucuresti (localizare harta aici).

Programare online – alegeti serviciul pe care doriti sa il comandati, adaugati-le in cos si finalizati comanda. Odata ajunsi in cosul de cumparaturi, veti avea intreaga lista cu serviciile comandate, pretul, cantitatea (care poate fi modificata in cazul in care doriti) . In cazul in care esti un utilizator nou sau nu ti-ai creat inca un cont pe PremiumVet.ro, ai posibilitatea sa il creezi in 2-3 minute.

Inainte de a plasa comanda, trebuie sa cititi cu atentia lista de termeni si conditii, sa bifati ca sunteti de acord si le acceptati, iar comanda dumneavoastra va fi trimisa.

Pentru programari online, pagina noastra este deschisa Non-Stop, asadar va asteptam sa ne vizitati la orice ora din zi sau din noapte. Programarile dumneavoastra ajung la noi indiferent de ora la care au fost trimise.

Programari telefonice – Toti cei care vor sa apeleze la programarile telefonice, au la dispozitie numarul de telefon 021.335.21.25 si le pot efectua astfel  de Luni pana Vineri intre orele 10:00 – 18:00, iar Sambata intre orele 10:00 – 13:00.